Program


Bevezetés a vegán konyha alapjaiba
9

Bevezetés a vegán konyha alapjaiba

Szeretnél új alapanyagokat kipróbálni a főzés során? Örülnél, ha egy profi megmutatná, hogyan készíts bechamelmártást, gluténmentes főzeléket, tojásmentes piskótát osztatlan sikerrel? Netán ételérzékenységgel élsz együtt?



 more

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: Wednesday, February 28 2024 5:00PM

Az est házigazdája, Kovács Zoltán kreatív vegán séf 30 éves szakmai tapasztalattal és 15 éves vegán múlttal rendelkezik. Szakmai vezetésével a Napfényes Étterem Közép-Európa legrangosabb vegán à la carte vendéglátóhelyévé vált. A Napfényes Vegánséf YouTube csatorna feliratkozóinak száma a napokban haladta meg a húszezret. Tölts el egy élménydús estét a pároddal, barátaiddal együtt és a közös alkotás és vacsora során fedezd vel a vegán konyha tápláló sokszínűségét!

PROGRAM:
anyagismeret, beszerzési források
főzéselméleti alapismeretek
gyakorlati módszerek
vágástechnikák
egyéb konyhatechnológiai eljárások
egyéni és csoportos előkészítés, főzés
közös vacsora

MENÜ*:
Zöldségkrémleves pirított magvakkal
Szejtánkészítés – gyúrás, főzés, vágás, panírozás, sütés
Gabonafasírt főzése – formázás, sütés
Lasagne készítés – bolognai ragu és bechamelmártás
Zöldborsófőzelék (gluténmentes)
Tavaszi céklasaláta
Meggyes-diós piskóta
* A menü változtatásának jogát fenntartjuk!

IDŐPONT: 2024. február 28. szerda, 17:00 – 21:00
HELYSZÍN: Európa Séf Akadémia, 1143 Budapest, Gizella út 36.
AJÁNDÉK: az ételek nyomtatott receptje

Az előre megvásárolt jegyek visszaváltása kizárólag akkor áll módunkban, ha a rendezvény vis maior vagy a nem elegendő létszám miatt elmarad.
Korhatár: 15 év
Létszám: min. 7 fő, max. 18 fő.

Kovács Zoltán, a Napfényes Étterem kreatív vegán séfje:
„Több mint 15 éve tértem át vegán életmódra, és azóta a szervezetemet sokkal természetesebbnek, tisztábbnak, könnyebbnek érzem. Hivatásos szakácsként is kihívást jelentett az áttérés az új alapanyagokra, azok változatos és ízletes elkészítésére. Kitartásomban mély elhatározásom segített és adott erőt a folytonos megújuláshoz, és tudom, hogy eddigi életem egyik legmeghatározóbb, legbölcsebb döntése volt a teljes szemléletváltás az életmód és a konyhaművészet terén.
A szakács vizsgát a Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskolában tettem le 1992-ben, majd ugyanitt megszereztem a cukrász és felszolgáló képesítést is. Ezt követően pedig a KVIF Vendéglátó Szakmenedzser felsőfokú képzést is elvégeztem.
2008 óta irányítom a Napfényes Étterem konyháját, amely folyamatos fejlődésre, változásra ösztönöz. 2010 óta tartok rendszeresen főzőtanfolyamokat, workshopokat, és hívnak élő televíziós műsorokba bemutató főzésre, kóstoltatásra, ez idáig több mint 100 alkalommal.
3 éves a Napfényes Vegánséf YouTube-csatorna, ahol pedig közel 200 receptvideó áll mindenki rendelkezésére.
Munkatársaimmal, barátaimmal azért dolgozunk, hogy minél több emberhez eljusson a vegán szemlélet, és megtapasztalják a tiszta növényi táplálkozás előnyeit. Igyekszünk úgy elkészíteni az ételeket, hogy azok gasztronómiai élményt nyújtsanak, emellett egészségesek és táplálóak is legyenek. Fontos, hogy mindannyian, akik a Napfényes Étteremben dolgozunk, legalább a vegetárius életmódot követjük, mert hisszük, hogy így válhatunk igazán hitelessé és követendővé a világban.”

SZERETETTEL VÁRUNK!
Kovács Zoltán és a Napfényes Főzőworkshopok munkatársai

Our offer


Egyszerre politikai dráma, krimi és szerelmi história, amely a 15. század közepének izgalmas történelmi eseményeit eleveníti meg, bemutatva a Hunyadi család felemelkedését.

Franco Zeffirelli’s staging of La Bohème has been a New York favourite since 1981, and this enchantingly lyrical, vibrantly youthful and extremely touching production is now making its fourth appearance on the programme of the MET’s global broadcasts.

Warning! The basket time limit is about to expire!
estimated time left:
00:00

item(s) in basket

total:


Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.