Program


Gül Baba - Szabadtéri Színházi Hétvége

Gül Baba - Szabadtéri Színházi Hétvége

Időutazás a szerelem, a szabadság-rabság, elnyomás és a halál torkából történő szabadulás mesékkel, mítoszokkal és legendákkal átszőtt izgalmas és megindító világába, mely világot egy lánglelkű, csillogó szemű, lendületes, fiatal művészgárda kelt életre nagy múltú művészek társaságában, átütő energiákkal.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 22. szombat, 20:30

A Sensum Arts előadása.

A legendák, a mítoszok, a mesék néha sokkal fontosabbak, mint maga a valóság. Legújabb bemutatónk, a huszkai világhódító karrier csúcsra érése, a Gül baba mindháromból megkínál, s teszi mindezt kizárólag egy zsenire jellemző magasívű muzsikával, mely csak első hallásra operett, annál sokkal több. Az 1590-ben játszódó egzotikus utazás hamar az erő, a hatalom és az elnyomás fizikai szintjétől a lélek szárnyalásán át a szakralitás világába repít. A Gül baba tanítás az emberi élet pillanatnyiságáról és az előremutató reményről, hogy embert embertől nem választ el faji, nemzetiségi, vallási különbség. A Gül baba persze mindenekfelett a klasszikus romantika, a szerelem, a barátság és olyan, egyedülálló, a magyar-, a török- és a cigánymuzsika fergeteges ötvözete egy műben, amivel Huszka Jenő egyéni stílust teremtett, szerzőtársa, Martos Ferenc pedig az operett-librettisták egyik legnagyobbika lett.

Szereposztás:
Gül baba - Egri László
Leila a lánya - Dezső Ágota
Gábor diák - Szaszák Zsolt
Kucsuk Ali basa - Gyurcsok Buda
Mujkó - Öller Roland
Zulejka - Szendi Szilvi
Zülfikár - Boza Bence
Fatime - Vanderlik Boróka
Zaida - Lezsák Bernadett
Szpáhi - Nagy Bence

Szerzők: Huszka Jenő, Martos Feren
Rendező: Peller Károly

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


Ezen az estén Mucsi Zoltán kiáll a nézők elé és elmeséli élete legfontosabb történeteit. Persze nem véresen komolyan, hanem olyan…

„Improvizációs gasztroszínház – sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal. Mindezt kultúrtörténeti szempontból több rétegben egymásra pakoljuk, aztán…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!