Program


Flódni

Flódni

„Improvizációs gasztroszínház – sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal. Mindezt kultúrtörténeti szempontból több rétegben egymásra pakoljuk, aztán feltekerjük a hőfokot. Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl Judit, az előadás megálmodója, amikor arról kérdezik, milyen ez az előadás.

Aktuális előadások„Improvizációs gasztroszínház – sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal. Mindezt kultúrtörténeti szempontból több rétegben egymásra pakoljuk, aztán feltekerjük a hőfokot. Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl Judit, az előadás megálmodója, amikor arról kérdezik, milyen ez az előadás.

Tehát a recept pofonegyszerű: összekavarjuk a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét, vagyis a szituációkat. A főpincér nem más, mint Novák Péter, aki fergeteges észjárású műsorvezetőként kézben tartja az egyre fokozódó hangulatot.

A Városmajori Színpadon mindezt megspékeljük élő zenével is, hiszen az előadáson fellép a Klezmerész Együttes. De téved, aki azt hiszi, hogy csupán a hangulathoz járulnak hozzá, mert egyúttal meglepik a színészeket vicces, zenés feladatokkal is.

Az előadás hossza 120 perc, egy szünettel.

ALKOTÓK:

Előadják: Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Hevér Gábor, Kálloy Molnár Péter

Írta: Stahl Judit – Stahl-Bohus Hanna
További szituációs ötletek: Stahl-Bohus Hanna
Díszlettervező: Kálmán Eszter
Műsorvezető: Novák Péter

Ajánló


Szergej Prokofjev HÁBORÚ ÉS BÉKE Kortárs opera Opera tizenhárom jelenetben, két részben, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

“Színdarabot csinálni valahogy régi álmom volt, mert szép, kreatív dolog. De eddig hiányzott a drámám hozzá. Most megvan. Én bányászom…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!