Podujatie


A nyersvegán konyha titkai - ételkészítő workshop
9

A nyersvegán konyha titkai - ételkészítő workshop

A nyers vegán konyha éltető titkai - főzőest vacsorával
Vezeti: Szikra Dávid, a Napfényes Étterem nyersvegán séfje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: štvrtok, 10. október 2024, 17:00

Rengeteg tippet, szempontot, inspirációt kaphatsz a Napfényes Étterem séfjétől, ráadásul az elkészített finomságokat közösen elfogyasztjuk. Ha egészségmegőrzés, vagy gyógyulás céljából végeznél nyerskúrát, akkor is itt a helyed. Szeretettel várunk!

Miért jó a nyersvegán étrend?

- eszköz az egészséghez, így a teljes élethez
- kúraszerűen alkalmazható: a szervezet megtisztul, és segíti a gyógyulást krónikus, akár daganatos betegség esetén
- a léböjt koplalásmentes alternatívája méregtelenítésre (3 nap / 1 hét / 1 hónap)
- glutén-, cukor-, tej-, és tojásmentes ételek és édességek széles tárháza
- gyorsan, kreatívan elkészíthető ételek
- könnyebbé és frissebbé tesz
- tudatos összeállítással, mozgás mellett segít a fogyásban
- növeli az immunitásodat élő enzimek és vitamindús alapanyagok bevitele által
- béltisztító, rostgazdag
- laktózmentes tejek variációi
- ökológiai lábnyomodat csökkented vele, mivel alacsony energiaigényű

Miért válaszd a napfényes nyersvegán főzőworkshopot?

- szabadon alkothatsz, hibázhatsz
- bátorságot nyersz a kísérletezéshez
- oldott, vidám hangulat, az új ötletekre fogékony légkör
- az este során folyamatos kérdezz-felelek

Hívd el a barátaidat, ismerőseidet, csapatépítőnek is kiváló program!

A workshop szakmai vezetője, Szikra Dávid nyersvegán séf:

15 éve fejleszti a nyersvegán vonalat a Napfényes Étteremben
10 éve tart tanfolyamot nektek
daganatos betegeket kísér a gyógyulás útján
élvezhetővé teszi számodra a méregtelenítés és tisztulás folyamatát

PROGRAM:

A nyers táplálkozás ismérvei
Anyagismeret: alapanyagok, ételpárosítások, áztatás-csíráztatás-aktiválás, fehérje-szénhidrát-zsír ideális aránya
Alapanyagok beszerzése
Konyhatechnológiai alapismeretek, vásárlási tanácsok gépek, eszközök választásához (turmixgép, aszaló, daráló)
Egyéni és csoportos ételkészítés

Közös vacsora

MENÜ:

Thai currys-kókuszos leves
Pizza Marinara
Cukkinispagetti bolognai szósszal
Répa-cékla burger coleslow-val
Kókuszgolyó  

A menü változtatásának jogát fenntartjuk!

HELYSZÍN: Napfényes Rendezvényterem, 1053 Budapest, Curia utca 2. (bejárat néhány méterre a Napfényes Étteremtől)
Korhatár: 15 év.

SZERETETTEL VÁRUNK!

Szikra Dávid vegán séf és a Napfényes Főzőworkshopok munkatársai

 

 

Naša ponuka


Egy nő elindul, hogy a párkeresés zsákutcái után megtalálja a helyes irányt egy olyan élet felé, amit érdemes élni. Útja egy idegen országon át kanyarodik vissza önmagához. Ezalatt nemcsak azt próbálja megérteni, hogy hol van az ő helye a világban, hanem arra is választ keres, hogy a mesterséges intelligencia korában mit jelent embernek lenni. Mik vagyunk és mivé leszünk, ha ezt az utat járjuk.

Dürrenmatt kommersz koncepcióba csomagolva mutatja meg, hogyan szigetelődik el az ember egy földalatti bunkerben, hogyan válik kiszolgáltatottá egy korrupt rendőrök és bűnözők által uralt világban, hogyan kezd viszonyt a bűnöző barátnőjével – illetve hova vezet végül ez a kezdetben gyümölcsöző vállalkozás…

Tipy


Csehov három egyfelvonásos komédiája egy estén.

Wolfgang Amadeus Mozart: Don Giovanni, K. 527 vezényel és rendezi: Fischer Iván

Upozornenie! Časový limit na nákup čoskoro vyprší!
odhadovaný zostávajúci čas:
00:00

položka/y v košíku

celkom:


Váš časový limit na nákup vypršal. Prosím, znova vložte vstupenky do košíka.