
A nyersvegán konyha titkai - ételkészítő workshop
A nyers vegán konyha éltető titkai - főzőest vacsorával
Vezeti: Szikra Dávid, a Napfényes Étterem nyersvegán séfje
A nyers vegán konyha éltető titkai - főzőest vacsorával
Vezeti: Szikra Dávid, a Napfényes Étterem nyersvegán séfje
Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!
Last event date: Thursday, October 10 2024 5:00PM
Rengeteg tippet, szempontot, inspirációt kaphatsz a Napfényes Étterem séfjétől, ráadásul az elkészített finomságokat közösen elfogyasztjuk. Ha egészségmegőrzés, vagy gyógyulás céljából végeznél nyerskúrát, akkor is itt a helyed. Szeretettel várunk!
Miért jó a nyersvegán étrend?
- eszköz az egészséghez, így a teljes élethez
- kúraszerűen alkalmazható: a szervezet megtisztul, és segíti a gyógyulást krónikus, akár daganatos betegség esetén
- a léböjt koplalásmentes alternatívája méregtelenítésre (3 nap / 1 hét / 1 hónap)
- glutén-, cukor-, tej-, és tojásmentes ételek és édességek széles tárháza
- gyorsan, kreatívan elkészíthető ételek
- könnyebbé és frissebbé tesz
- tudatos összeállítással, mozgás mellett segít a fogyásban
- növeli az immunitásodat élő enzimek és vitamindús alapanyagok bevitele által
- béltisztító, rostgazdag
- laktózmentes tejek variációi
- ökológiai lábnyomodat csökkented vele, mivel alacsony energiaigényű
Miért válaszd a napfényes nyersvegán főzőworkshopot?
- szabadon alkothatsz, hibázhatsz
- bátorságot nyersz a kísérletezéshez
- oldott, vidám hangulat, az új ötletekre fogékony légkör
- az este során folyamatos kérdezz-felelek
Hívd el a barátaidat, ismerőseidet, csapatépítőnek is kiváló program!
A workshop szakmai vezetője, Szikra Dávid nyersvegán séf:
15 éve fejleszti a nyersvegán vonalat a Napfényes Étteremben
10 éve tart tanfolyamot nektek
daganatos betegeket kísér a gyógyulás útján
élvezhetővé teszi számodra a méregtelenítés és tisztulás folyamatát
PROGRAM:
A nyers táplálkozás ismérvei
Anyagismeret: alapanyagok, ételpárosítások, áztatás-csíráztatás-aktiválás, fehérje-szénhidrát-zsír ideális aránya
Alapanyagok beszerzése
Konyhatechnológiai alapismeretek, vásárlási tanácsok gépek, eszközök választásához (turmixgép, aszaló, daráló)
Egyéni és csoportos ételkészítés
Közös vacsora
MENÜ:
Thai currys-kókuszos leves
Pizza Marinara
Cukkinispagetti bolognai szósszal
Répa-cékla burger coleslow-val
Kókuszgolyó
A menü változtatásának jogát fenntartjuk!
HELYSZÍN: Napfényes Rendezvényterem, 1053 Budapest, Curia utca 2. (bejárat néhány méterre a Napfényes Étteremtől)
Korhatár: 15 év.
SZERETETTEL VÁRUNK!
Szikra Dávid vegán séf és a Napfényes Főzőworkshopok munkatársai
Dumaszínház est
1965. június 13-án nyerte meg Kovács Kati a KI MIT TUD? -ot. Ezt a jubileumot ünneplendő 60 évvel később ugyanazon a napon rendezzük meg Kati első önálló „arénás” koncertjét, amelyen elhangzik ennek a rendkívül gazdag és sikeres életműnek a színe-java.
Using an electroacoustic harp of his own design to play his tranquil, hypnotic, gently melodic and primarily instrumental songs, the…
1940-ben a budapesti Operettszínházban bemutatóra készülődtek. Eisemann Mihály legújabb művét vitték színre, főszerepben Kiss Manyival. Az előadás elkezdődött és egyszer…
Salò o le 120 giornate di Sodoma Italian-French drama, 116 min, 1975 in Italian with Hungarian subtitles
item(s) in basket
total:
Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.