Program


A keleti konyha ízei 1.
2

A keleti konyha ízei 1.

főzőtanfolyam

17.30-19.30

Aktuális előadások




1. alkalom március 20.: Sushi variációk
2. alkalom április 10.: Illatos csirke pirított tésztával
3. alkalom május 8.: Tom Yum leves, Mangós rizs

Tanfolyamvezető: Tikos András (séf)

Minden alapanyagot és eszközt biztosítunk.
Max. létszám: 10 fő
Jegyek elővételben kaphatók a programot megelőző hét péntekéig korlátozott számban.

Ajánló


Szily László Beírás című művéből Deres Péter, Lukács Miklós, Simon Kornél: Apák a padban, avagy Túlélőkalauz szülőknek

Fedezze fel Budapestet egy teljesen új szemszögből és hajózzon velünk a Dunán, ahonnan megcsodálhatja a város gyönyörűen kivilágított épületeit és…

A téli madárvendégek már elmentek, de a tavasziak nagy része még vonulásban van.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!