Szeptember 23. Borvacsora & színház
Egy különleges este két sztárvendéggel: egy sztárséffel és egy ismert színésszel, valamint a Royal Tokaji boraival, az Oroszlános exkluzív és otthonos miliőjében.
MENÜ
ÜDVÖZLŐ FALAT
Tökmagolajos sajtkrém , pirított tökmaggal , házi kenyérrel
Royal Tokaji birtok Furmint 2016 (száraz)
HIDEG ELŐÉTEL
Marinált kacsamáj pástétom , paszternák püré, körte, levendulás só
Sárgamuskotály 2016 (száraz)
LEVES
Vargánya cappuccino
Dűlőválogatás Furmint 2015 (Szent Tamás-Nyulászó dűlőkről, száraz)
MELEG ELŐÉTEL
Libamell aszúszemes párolt káposztával, súfnudlival
Royal Tokaji Cuvée 2016 (kései szüret, édes)
FŐÉTEL
Mangalica karaj, almával , bébi céklával
Royal Tokaji 5 puttonyos aszú 2013
DESSZERT
Juliska túrótortája borzselével és barackkal
Royal Tokaji 6 puttonyos aszú 2013
SAJTTÁL
Szent Tamás 6 puttonyos dűlőszelektált aszú 2013
Szarvas József színművész
Egykor hentes és mészáros, ma galéria tulajdonos, ismert színművész, akit a színpadon, az Üvegtigrisben vagy Jancsó Miklós filmjeiben is nagyon szerettünk.
Kozma Szabolcs séf
A villányi Mandula Étterem séfje, egy igazi „boldog sajtkészítő”, agrárhippi édesapa, hivatásos borrajongó, örök lázadó, aki a példamutatásban látja a vidék jövőjét.