Program


Zsidó Kulturális Fesztivál 2018: Korcsolán Orsolya: Hollywood Anno

Zsidó Kulturális Fesztivál 2018: Korcsolán Orsolya: Hollywood Anno

Korcsolán Orsolya nemzetközi hírű hegedűművész Hollywood egykori csillogását idézi meg, a filmvászonról Charlie Chaplin, Ben Hur, Errol Flynn vagy a Hegedüs a háztetőn közreműködésével.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 29. szerda, 19:00

A Hollywood Anno című koncertjén filmrészletek, fényképek és vallomások segítségével kelti életre Darius Milhaud, Hans Eisler, Erich Zeisl, az Oscar-díjas Erich Korngold és Rózsa Miklós csodálatos kompozícióit. Partnere ezúttal Lajkó István Junior Prima díjas zongoraművész lesz. A képek minőségére Hollywood a garancia, a zenei produkcióra pedig maga a Bécsben élő hegedűművésznő, aki New York-i debütálása óta járja a világ koncerttermeit és mutatja be a publikumnak a klasszikus hegedűrepertoár mellett az üldözött és az elnémított zeneszerzők munkásságát.

Az Uránia Nemzeti Filmszínház és a Zsidó Kulturális Fesztivál közös produkciója.

Ajánlatunk


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!