Program


Zséda Koncert

Zséda Koncert

Szerelmek, történetek, slágerek elragadó kavalkádja

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 12. péntek, 19:00

Zsédenyi Adrienn 20 éve töretlen fényű állócsillaga a magyar popzene világának. 18 toplistás sláger, 4 platina és 4 aranylemez birtokosa, több száz teltházas koncertet adott országos és nemzetközi szintéren egyaránt. Az énekesnő a Cotton Club Singers alapítótagjaként vált ismertté. A pop dalok mellett hallhattuk már jazz-, blues-, soul- zenét, valamint sanzonokat énekelni, de repertoárjában klasszikus dalok, áriák is helyet kaptak. Koncertjét is ez a sokszínűsége jellemzi. A Szeress most naív romantikájától a Fosszíliák melankóliájáig albumokon, klipeken keresztül szövődnek a történetek, íródik a mese, melyeket Zséda mesél nekünk szerelmekről, életekről, vágyakról, kudarcokról,
újrakezdésekről, reményről, boldogtalan boldogságról. Dalok sokasága, melyeket jól ismerünk, slágerek, melyeket együtt éneklünk vele, érzések, melyek olyan ismerősek… Ettől olyan sodró, magával ragadó egy Zséda koncert. Na meg a jól komponált látványtól, az egyedi hangszerelésektől, attól a megkérdőjelezhetetlen profizmustól, ami mindig is sajátja volt a produkciónak.

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!