Program


Zséda Colorum

Zséda Colorum

Időtlen, érzelmes, szenvedéllyel teli utazás ez, amiben klasszikus szerzők művei, jazz-örökzöldek, és Zséda saját dalainak átértelmezései szólalnak meg magyar, latin, francia, olasz, és angol nyelven.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 25. szombat, 19:00

ZSÉDA COLORUM
Közreműködik a Talamba ütőegyüttes

Hol elmélyült és áhítatos, hol pezsgő, varázslatos színkavalkád, hol drámai erő! Ezt ígéri Zséda unikális előadása, mely merőben eltér a tőle megszokott pop vagy jazz koncertektől. Ebben a műsorban Zséda találkozik az ezerarcú-ezerszínű Talamba ütőegyüttessel, hogy körbeöleljék, és felemeljék Zséda hol lírai, hol drámai szopránját.  Izgalmas, formabontó, virtuóz hangszerelések, melyek a szakrális barokk zenétől, az impresszionista jazz-en és bossanován át a különleges, érzékeny pop átdolgozásokig igen széles spektrumát járják be a zenei univerzumnak.

A programot a Nemzeti Kulturális Alap támogatja.

Ajánlatunk


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!