Program


Zorán - Ti kértétek...

Zorán - Ti kértétek...

A Zorán-koncertek törzsközönségétől gyakran érkeznek kérések olyan dalokra vonatkozóan, amelyek az utóbbi évek műsoraiban nem szerepeltek, és amelyeket a közönség szeretne újra hallani.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 11. vasárnap, 20:00

Mivel Zoránnak hatalmas repertoárja van, minden alkalommal hosszas dalválogatás előzi meg a program összeállítását, de még így is lehetetlen, hogy az összes, tartalmilag és zeneileg figyelemre méltó szám beleférjen a koncert műsorába. És valóban: sok olyan dal van, amely talán méltatlanul maradt ki, noha a közönség örömmel fogadta volna őket.

A mostani koncertre Zorán ezeket a kéréseket és javaslatokat figyelembe véve állítja össze a műsort. Természetesen elhangzanak majd a jól ismert, kihagyhatatlan számok, de emellett csokorba szedi a közönség által „reklamált”, rég nem játszott dalait is. És persze megosztja velünk a dalokhoz kapcsolódó, kevéssé ismert érdekességeket, történeteket is.

Mindezt – ahogy megszoktuk Zorántól – a legmagasabb zenei színvonalon hallhatjuk majd, kiváló zenésztársakkal, vendégekkel, meglepetésekkel.

Ajánlatunk


A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!