Program


Zonda Igor Jazz Együttes: Zonda meets Gyárfás

Zonda Igor Jazz Együttes: Zonda meets Gyárfás

Zonda Igor igazi fanatikusa a hangszerének és a jazz műfajnak. Leginkább a kisebb, letisztult hangzású zenei formációkban koncertezik. Most egy jazz duo formációval hozza el e a Hegyvidékre is Jazz Együttesének produkcióját a „Zonda meets Gyárfás” jazz estet.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 26. péntek, 19:00

Gyárfás István a magyar jazzvilág jeles képviselője. Diplomáját a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz Tanszakán szerezte. Amellet, hogy állandó vendége hazai jazz fesztiváloknak több nagysikerű koncerteket adott Európa-szerte.

A koncert a Hangfoglaló program keretei között, az NKA támogatásával valósul meg.

Ajánlatunk


Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a darabot, amely kísérlet a színház hatalmának demonstrálására, közös játék az író, a színész és a közönség részvételével, vagyis minden egyes este megismételhetetlen alkalom.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!