Program


#zérótolerancia

#zérótolerancia

Az internetes szexuális bántalmazás áldozatainak 50 százaléka 12 és 15 év közötti gyerek. A #zérótolerancia arról szól, hogyan válik egy fiatal lány online szexuális zaklatás áldozatává. A nehéz téma ellenére az előadás humorral és érthetően szól az érintett korosztály tagjainak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 17. csütörtök, 19:30

Györe Bori – Kovács Henrietta:
#zérótolerancia
(A HöKöm Project ifjúsági előadása 12–14 éveseknek.)

DANI: Szóval ez most még nem derülhet ki, mármint a kapcsolatunk. Titokban kell tartanunk, mert ha kiderül, bajba kerülhetek.
LILI: Hogy érted? Milyen bajba?
DANI: Börtönbe is zárhatnak.
LILI: Jézusom, de hát miért?
DANI: Azért, mert szeretlek… Vagy te nem így gondolsz rám? Neked ez nem komoly?
LILI: ...de, vagyis azt hiszem.
DANI: Azt hiszed?? Az elég kevés… Mutasd meg magad, hogy én is érezzem, hogy ugyanannyira fontos vagyok neked, mint te nekem…

Lili 13 éves, átlagos kamasz, vasárnapi apukával és a jegyei miatt aggódó anyukával. Folyton Bencével, a legjobb barátjával lóg az osztályból, deszkázni járnak, meg videójátékoznak. Lili egy este megismerkedik a neten Danival, egy 16 éves sráccal, aki egyre közelebb kerül hozzá, és úgy tűnik, ő az egyetlen, aki megérti. Egy csodálatos első szerelem történetét látjuk kibontakozni. Egészen az első videóhívásig.

Az előadást követő feldolgozófoglalkozás során olyan kérdésekre keressük a választ gyerekekkel, mint: Hogyan lehet felismerni, ha egy felnőtt behálóz a neten? Mit tehetsz, ha szexuális vagy érzelmi zaklatás áldozata lettél? Hova fordulhatsz segítségért? Hogyan veheted észre, ha a környezetedben történik hasonló?

Szereplők:
LILI...................................................... Pájer Alma Virág
DANI................................................... Takács Gergő
ANYA / BAKÓ / CSEJDY..................... Csizmadia Ildikó
BENCE................................................ Benkő Kovács Gergő

Rendező: Kovács Henrietta

Szakmai partner: Hintalovon Alapítvány
Plakát: PUBI Design
Támogatók: Swappis Ruhaforgó, NKA
Az előadás az NKA támogatásával jött létre.

Ajánlatunk


Két gazdag kulturális múltú európai főváros között épül híd a koncerten: Amszterdam nagyhírű zenekara játszik, a karmester és a szólista Budapest büszkesége. Fischer Iván a nagy B-betűsök ligájából Beethoven és Bartók műveit vezényli. Az előbbitől az V. szimfónia mindenki örök kedvence, az utóbbi fiatalkori Hegedűversenye pedig - melyet Kelemen Barnabástól hallunk - egy fájdalmas emlékű, viszonzatlan szerelem dokumentuma.

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Ajánló


A mű hiteles irodalmi alapanyagokból, levelezésből táplálkozik, kifejezetten tanító jellegű alkotás, melynek kiemelkedő értéke számunkra az, hogy a szerző magyar,…

Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!