Program


"ZENEVONAT" - SZUPERKONCERT AZ LGT SZTÁRJAIVAL

"ZENEVONAT" - SZUPERKONCERT AZ LGT SZTÁRJAIVAL

A História Kertben az 50 éves LGT zenekar életművéből játszik a Zenevonat. A formáció gerincét az LGT zenekar egykori tagjai, Karácsony János James és Solti János, valamint Veres Mónika Nika és Heincz Gábor Biga alkotják.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 17. kedd, 21:00

Zenevonat – Szuperkoncert az LGT sztárjaival
Augusztus 17. 21:00, História Kert, esőhelyszín: VeszprémAréna

Augusztus 17-én, a História Kertben az 50 éves LGT zenekar életművéből játszik a Zenevonat. A formáció gerincét az LGT zenekar egykori tagjai, Karácsony János James és Solti János, valamint Veres Mónika Nika és Heincz Gábor Biga alkotják. Ez alkalommal különleges vendégként színpadra lép Falusi Mariann, Mező Misi, Vitáris Iván és Roy, közreműködik a produkció állandó zenekara, az Abrakazabra.

A 120 perces koncertprogramban a jól ismert LGT slágereken túl felcsendülnek azok a szerzemények is, melyeket a legendás zenekar tagjai a korszak nagy előadóinak, Katona Klárinak, Kovács Katinak vagy éppen Révész Sándornak írtak.

Online jegyvásárlás: https://veszpremfest.jegy.hu/program/zenevonat-szuperkoncert-az-lgt-sztarjaival-122235

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!