Program


ZAP MAMA x K.ZIA / Európai Hidak: Budapest–Brüsszel

ZAP MAMA x K.ZIA / Európai Hidak: Budapest–Brüsszel

A kongói-belga származású Marie Daulne Belgiumban alapította Zap Mama nevű zenekarát, és lett vele a világzenei színtér egyik korai sztárja.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 20. péntek, 20:00

A Zap Mama zenéjében a többszólamú énekre, afrikai vokális technikákra, harmonikus afropopra építő megszólalás hangsúlyosan keveredik hiphop-hatásokkal, de neosoul- és jazz-elemek is felbukkannak benne - nem véletlenül dolgozott e műfajok sztárjainak egész sorával. A több mint harminc éve tartó karriert a formáció idén egy Best of lemezzel tekinti át, és az Európai Hidak fesztiválra is vadonatúj projekttel érkezik, amelynek különleges közreműködője az R&B, a soul és az afropop elemeit vegyítő egyedi hangjáról ismert K.ZIA - aki nem mellesleg Zap Mama lánya.

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


A látványos karácsonyi sikerdarab zenéje is magával ragadó örökéletű klasszikus, amely most a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar előadásában hallható.

Egy újabb különleges OMIKE Esttel várjuk kedves közönségünket, 2024.október 28-án 19.00. órakor a Rumbach zsinagógába! Most először találkozhatnak a Fischer Iván által alapított Európai Zenei Akadémia fiatal művészeivel és magával a Mesterrel is ezen a rendkívüli koncerten.

RUMINI Ferrit-szigeten Zenés mesejáték Négy éves kortól ajánljuk! A Pesti Művész Színház- Fogi Színház előadása

Ajánló


Mondd meg, hogy imádom a pesti nőket - Gyönyörű ének, csodálatos dallamok, látványos táncjelenetek egy eredeti magyar operett-mulatságban. Bemutató: 2020.…

A nagy érdeklődésre való tekintettel, dupla koncert!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!