Program


ZAGAR - Electric Rituals

ZAGAR - Electric Rituals

A Zságer Balázs vezette Žagar megalkuvás nélkül, bátran járja saját útját és inspiráló, felemelő világot teremt közönségének.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 23. péntek, 21:00

A hazai elektronikus szcéna éllovasaként mindig a megújulás jellemzi. Ezúttal számos tehetséges vendégművésszel lépnek fel, nagy hangsúlyt fektetve a vizuális megjelenésre, a színpadi látványvilágra. A végeredmény egy igazán sodró és kiforrott pszichedelikus flow-élmény.

A zenekar tagjai:
Zságer Balázs – elektronika, billentyűk
Zságer-Varga Ákos – elektronika, basszusgitár
Lázár Tibor – dob
Aba Zsuffa – gitár

Vendégművészek:
Fatima Gozlán – darbuka, bongó, nej 
Barabás Lőrinc – trombita 
Bakai Márton – hegedű 
Olubukunola – vokál

Ajánlatunk


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Egy fogadóban vagyunk, ahol a fogadósné miatt lakik ott egy gazdag és egy szegény gróf, egymással vetekednek a nő szerelméért. Mindketten megvetik a fiatalabb nőket, csak az érett asszonyt szeretik. Érkezik egy Lovag, aki semmire sem tartja a nőket. Mirandolinát felbosszantja ez a nőgyűlölet, és elhatározza, magába bolondítja a férfit. Ehhez segítségül vesz két állástalan színésznőt, hogy megtréfálja a grófokat és a lovagot, ezzel elindul az őrület.

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!