Program


XVI. Napfényes Fesztivál – az egészség, egyensúly és teljesség felé
14

XVI. Napfényes Fesztivál – az egészség, egyensúly és teljesség felé

Június első vasárnapján immár tizenhatodik alkalommal várja látogatóit a testi-lelki-szellemi egészség egyik legnagyobb, legszínesebb és legátfogóbb hazai rendezvénye, a Napfényes Fesztivál.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 2. vasárnap, 9:00

A fesztivál programjának gerincét idén is a nagyteremben zajló előadások (Prof. dr. Bagdy Emőke, Bóna László, Grandpierre Attila, Müller Péter, Váradi Tibor) jelentik, melyek az ember holisztikus megközelítésének jegyében tárják fel az egészség, a boldogság és a teljesség felé vezető út újabb titkait, rejtett összefüggéseit.

Az idei fesztivál újdonsága a pódiumszínpad, melyen környezetvédelmi, alternatív pedagógiai és az egészséges életmódot a sport szemszögéből vizsgáló témákról lesznek rövidebb előadások és kerekasztal-beszélgetések. Az előadások végén itt a közönség is kérdezhet!

A rendezvény egyedülálló programjai az önismereti és természetgyógyászati témájú egyéni konzultációk, illetve csoportos workshopok, melyekért – a kedvező árú belépőjegyen felül – nem kell külön fizetni. Ízelítő a kínálatból: kineziológia, nehézfém-kivezetés és allergiakezelés, természetes szépségápolás, különféle masszázstechnikák, biológiai fogászat, önismereti asztrológia.
Játékos önismeretre ad lehetőséget a szabadtéren felállított önismereti utca, emellett művészeti foglalkozások is várják az alkotni vágyókat.

A fiatalabbakra is gondoltunk: a szabadtéri színpadon neves fellépők gondoskodnak az élményzuhatagról a kisebb látogatóink számára. A park területén emellett számtalan kreatív és ügyességi feladat vár kicsiket és nagyokat egyaránt. A Napfényes Fesztivál így valóban egy családi rendezvény, melyen minden korosztály megtalálja a számára érdekes elfoglaltságot!
 

Jöjjenek el és töltődjenek, tanuljanak, kóstoljanak egészséges finomságokat, nézzenek szét a vásárban, játsszanak, mosolyogjanak – legyenek Önök is részesei a csodának!

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!