Program


VR Vidámpark ajándékjegy - Half-Life: Alyx
10

VR Vidámpark ajándékjegy - Half-Life: Alyx

Szeretnéd megtapasztalni, hogy milyen az, amikor egy legendás sorozathoz 4 éven át készítenek egy olyan részt, amely mérföldkövet jelent a VR-játékok világában? A VR Vidámparkban egyedülálló módon a Half-Life: Alyx önállóan is játszható, minimum 1 órás időtartamban!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

VR Vidámpark ajándékjegy - Half-Life: Alyx

Többször is végigpörgetted Gordon Freeman kalandjait? Szeretnéd megtudni, hogy mi történt a két rész között, vagy csak hiányzik a Half-Life utánozhatatlan atmoszférája? Esetleg nem ismered, de szeretnéd megtapasztalni, hogy milyen az, amikor egy legendás sorozathoz 4 éven át készítenek egy olyan részt, amely mérföldkövet jelent a VR-játékok világában? A VR Vidámparkban egyedülálló módon a Half-Life: Alyx önállóan is játszható, minimum 1 órás időtartamban!

“13 évet vártunk arra, hogy a Half-Life széria életjelet adjon magáról. Most egy akkora durranással tért vissza, amekkorát még a legnagyobb rajongók sem vártak.” (GameStar)

“Valószínűleg nem okoz meglepetést, ha azt írjuk, hogy az Alyx nagyban különbözik az eddig bemutatott VR-játékoktól. És az igazság az, hogy a történet előrehaladtával sem fogunk máshogy érezni. Maximum még nagyobbra tátjuk majd a szánkat, vagy sokkal több “hű”-t, és “jézusom”-ot motyogunk magunk elé, mert ez a játék néhol ilyesmiket hoz ki az emberből.” (HVG)

Ilyen tökéletes formában ezt még egyetlen VR-játék esetében sem tapasztaltam, valahol mindig kilógott a lóláb, így tényleg nem túlzás azt állítani, hogy a Half-Life: Alyx abszolút mérföldkő a maga területén.” (24.hu)

“Soha ilyen aprólékosan kimunkált virtuális világot nem láthattunk, főleg nem ebben a minőségben és színvonalon.” (IGNHungary)


A jegyet időpont nélkül lehet megvásárolni, és a VR Vidámpark Felhasználási Garanciája értelmében több, mint egy évig, 2021.12.31-ig be lehet váltani.

Ajánlatunk


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!