Program


VOLT Fesztivál 2020 / KARAVÁN KEMPING

VOLT Fesztivál 2020 / KARAVÁN KEMPING

A Telekom VOLT fesztivál idén is hozza a jól bevált receptet, mely szerint a műfajok széles, világsztárokkal dúsított tárházát vonultatja fel Sopronban, idén július 1-4 között.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. június 30. kedd

VOLT Fesztivál 2020 / KARAVÁN KEMPING

- Használhatod a zuhanyzókat és mellékhelyiségeket
- A kempingbe rögzített ágyakkal rendelkező lakókocsival lehet beköltözni. Kis- és mikrobuszok, hátradönthető ülésekkel nem jöhetnek be a Karaván kemping területére!
- A lakókocsit húzó jármű csak az erre kijelölt területen parkolhat, a Karaván kempingen kívül. (A kemping üzemeltetői utasításait követve kell leparkolni az autóval a kemping területén kívül, ingyenesen. Ez a lehetőség csak egyszeri behajtásra jogosít fel, többszöri ki- és belépés nem lehetséges.)
- A Karaván kempingben áramvételi lehetőség van, de a sátrazás és vontató autóval bent parkolás nem lehetséges.
- A Karaván kempingjegy tartalmaz egy belépőjegyet a járműnek és Karaván Kemping karszalagokat a jármű vezetőjének és utasainak (a maximálisan kiadható karszalagok száma attól függ, hány személyes –a forgalmi szerint- a lakókocsi vagy a lakóautó).

Érvényes: 2020. június 30. 16:00-tól 2020. július 5. 8:00-ig

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!