Program


Virrasztás // A Szent Efrém Férfikarral

Virrasztás // A Szent Efrém Férfikarral

Rendhagyó, nagycsütörtöki virrasztó-koncertet ad a Szent Efrém Férfikar az ISON-ban, ahol Krisztus szenvedését különböző aspektusokból megmutató repertoárt elevenítenek meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 28. csütörtök, 22:00

Virrasztás

A Nagyhét keresztény szertartásainak két évezrede központi eleme a virrasztás: az utolsó vacsora után Jézus Krisztus az Olajfák hegyére hívta imádkozni tanítványait, de ők nem tudtak éberek maradni és virrasztani a Mesterükkel. A nagyheti lamentáció liturgiája drámaian mutatja be, ahogy Jézus egyedül készül a halálra, alvó tanítványai körében.

Rendhagyó, nagycsütörtöki virrasztó-koncertet ad a Szent Efrém Férfikar az ISON-ban, ahol Krisztus szenvedését különböző aspektusokból megmutató repertoárt elevenítenek meg. A különleges koncerten bizánci rítusú és nyugati énekek egyaránt felhangzanak.


Március 28-án este 10 órától 70 percen át tart az elcsendesülés, elmélyülés, megmerítkezés a csodás zenékben, majd az est és a virrasztás zárásaként bort és kenyeret osztunk a résztvevőknek.

Ajánlatunk


Znajkay Zsófia: Péntek úr csodálatos barátai 5+ Bemutató: 2023. október 6. 100 perc, 1 szünettel

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!