Program


Világjáró - Ismeretterjesztő előadás Radics Tamással - Marokkó - Túrák Dél-Marokkó tájain

Világjáró - Ismeretterjesztő előadás Radics Tamással - Marokkó - Túrák Dél-Marokkó tájain

A 2022 szeptemberében indult ismeretterjesztő úti-sorozatunk újabb 4 résszel folytatódik 2023 őszén - havi rendszerességgel - Radics Tamás túravezetővel, Kispesten a KMO-ban.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 6. szerda, 18:00

Az utak során Tamás mindig nagy hangsúlyt fektet az ismeretterjesztésre, hogy az élmények mellé valami pluszt is tudjon nyújtani. Mottója, hogy a kaland által átitatott élmények és emlékek, amelyeket a kirándulások és az utazások adnak nekünk, a legfontosabb motiváló erők közé tartoznak

A decemberi előadás címe:  Marokkó - Túrák Dél-Marokkó tájain

A "legnyugatibb kelet országa" valóságos kis ékszerdoboz az Atlasz-hegység védelmében meghúzódva, amely változatos történelemmel, színes kultúrával megfűszerezve ejti ámulatba a földjén járót. Változatossága az élettelen természeti értékekben is gyönyörködtet, hiszen az Atlanti-óceán partjától a Magas-Atlasz négyezer méter magas vonulatáig, a datolyapálmák által jelzett oázisaitól, a kősivatagokon át, a gleccser formálta vidékig különböző túraterepen koptathatjuk bakancsainkat. Az előadásban Marrakesh és Essaouira mellett a turisták által kevésbé látogatott Anti-Atlasz és Magas-Atlasz vidékére látogatunk el, hogy bakancsban járva is megismerkedjünk Marokkó varázslatos tájaival.

Ajánlatunk


Giuseppe Verdi TRAVIATA Opera két részben, három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

M. M. u. 80-ban az X bolygón az egértársadalom élete veszélyben forog. Az Intermouse rég visszavonult aduásza, Nick Grabowski az egyetlen esélyük: rá hárul a feladat, hogy Pokióból elhozza Fushimishi professzor legújabb találmányát. És, hogy a Macskafogó életre kel-e, az kiderül a Kálmán Imre Szabadtéri Színpadon.

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Ajánló


Egy show, mely az izzó Velencébe repíti a közönséget! Budapestre érkezik a világszerte elismert Vivaldianno show továbbfejlesztett változata, a VIVALDIANNO…

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!