Program


Világjáró - Ismeretterjesztő előadás Radics Tamással - Marokkó - Túrák Dél-Marokkó tájain

Világjáró - Ismeretterjesztő előadás Radics Tamással - Marokkó - Túrák Dél-Marokkó tájain

A 2022 szeptemberében indult ismeretterjesztő úti-sorozatunk újabb 4 résszel folytatódik 2023 őszén - havi rendszerességgel - Radics Tamás túravezetővel, Kispesten a KMO-ban.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 6. szerda, 18:00

Az utak során Tamás mindig nagy hangsúlyt fektet az ismeretterjesztésre, hogy az élmények mellé valami pluszt is tudjon nyújtani. Mottója, hogy a kaland által átitatott élmények és emlékek, amelyeket a kirándulások és az utazások adnak nekünk, a legfontosabb motiváló erők közé tartoznak

A decemberi előadás címe:  Marokkó - Túrák Dél-Marokkó tájain

A "legnyugatibb kelet országa" valóságos kis ékszerdoboz az Atlasz-hegység védelmében meghúzódva, amely változatos történelemmel, színes kultúrával megfűszerezve ejti ámulatba a földjén járót. Változatossága az élettelen természeti értékekben is gyönyörködtet, hiszen az Atlanti-óceán partjától a Magas-Atlasz négyezer méter magas vonulatáig, a datolyapálmák által jelzett oázisaitól, a kősivatagokon át, a gleccser formálta vidékig különböző túraterepen koptathatjuk bakancsainkat. Az előadásban Marrakesh és Essaouira mellett a turisták által kevésbé látogatott Anti-Atlasz és Magas-Atlasz vidékére látogatunk el, hogy bakancsban járva is megismerkedjünk Marokkó varázslatos tájaival.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Közel két évszázada ad reményt és erőt „e rút világban” Liliomfi és Mariska minden ukázt felülíró szerelme, Szellemfi játékkedve és…

Hollerung 70 Kodály: Psalmus Hungaricus Mahler: I. szimfónia

A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!