Program


Világének - Cimbori duó

Világének - Cimbori duó

A koncerten a cimbalom virtuóz játéka és egy kifinomult énekhang találkozik, gyönyörű egységben utazva át a világot a klasszikus dallamokon, balkáni lüktetésen, dél amerikai muzsikán, magyar népzenén át, összeállva igazi hamisíthatatlan világzenei produkcióvá.



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 10. péntek, 20:00

Magyar Bori és Csurkulya József ismeretsége régre nyúlik vissza, ugyanis a Besh o droM zenekarban zenéltek együtt 2007 és 2011 között. A mostani formációjuk egy izgalmas "kísérleti" világzenei produkció.

Bori a magyar népzenén kívül, sokszor énekelt balkáni, örmény, arab, zsidó vagy akár kubai népdalokat. József Marosvásárhelyen nőtt fel, így mind az erdélyi magyar népzenét, mind a román és balkáni népzenét nagyon jó ismeri, és műveli.

A Cimbori Duó ebbe a zenei környezetbe helyezte be, Rumi Enikő olykor üde impresszionista, olykor mély érzelmi töltetű, spanyol nyelven íródott, és spanyol nyelvű versek műfordításának megzenésítését.

A zenei ínyencség mellett a jó hangulatot a Balaton borainak zamatával a Katona Borház családi pincészet biztosítja, míg a minőségi kézműves sörökről a Hatvany Serfőzde gondoskodik.

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!