Program


VerShaker Zoltán Áronnal és Jordán Tamással

VerShaker Zoltán Áronnal és Jordán Tamással

A VerShaker versmegfejtő beszélgetéseiben neves színművészeink mondják el legkedvesebb verseiket, és abból kiindulva kérdezi őket Zoltán Áron, a Vígszínház Junior Príma Díjas színésze. A vers hatására a meghívott vendég emlékei, érzései leplezetlenül nyílnak meg előttünk. Különös erejű, megismételhetetlen élmény – miközben fontos ismeretekkel gazdagítja a közönséget a költészet világáról.  több

Aktuális előadások



A VerShaker versmegfejtő beszélgetéseiben neves színművészeink mondják el legkedvesebb verseiket, és abból kiindulva kérdezi őket Zoltán Áron, a Vígszínház Junior Príma Díjas színésze. A vers hatására a meghívott vendég emlékei, érzései leplezetlenül nyílnak meg előttünk. Különös erejű, megismételhetetlen élmény – miközben fontos ismeretekkel gazdagítja a közönséget a költészet világáról. Ezúttal a Pinceszínházban Jordán Tamás lesz a VerShaker vendége.

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Vajon ártatlan vagy bűnös Leonard Vole, a jóképű fiatalember, akit egy idős hölgy meggyilkolásával vádolnak?

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!