Program


Varázslatos Kispest - Egy muzeológus mindennapjai

Varázslatos Kispest - Egy muzeológus mindennapjai

A Varázslatos Kispest januári alkalmán a 2023 decemberben elmaradt programunk került pótlásra, ahol egy muzeológus mindennapjaiba tekinthetünk bele.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 25. csütörtök, 17:30

VARÁZSLATOS KISPEST 2024

A 2023 februárjában indított programsorozat 2024-ben is folytatódik, melynek keretében kispesti lakosokat olyan helyekre invitálunk, ahová nem lehetséges az egyéni látogatás. Csoportos szervezés keretében viszont igen, így az érdeklődők bejuthatnak olyan különleges helyekre és bepillantást nyerhetnek olyan hivatásokba, szakmákba és kulisszatitkokba, melyekbe más módon nem lenne lehetőségük.

ÚJ IDŐPONTBAN!
01.25. I CS I 17.30 // Egy muzeológus mindennapjai

A Varázslatos Kispest januári alkalmán a 2023 decemberben elmaradt programunk került pótlásra, ahol egy muzeológus mindennapjaiba tekinthetünk bele. Ellátogatunk a Kispesti Helytörténeti Gyűjteménybe, ahol Siklós Zsuzsa, a gyűjtemény vezetője fogadja az érdeklődőket.
Megismerhetjük a műtárgy útját a bekerüléstől a kiállításig, valamint a kutatás folyamatát.

A jegyvásárlást követően előzetes regisztráció is szükséges a rendezvény szervezőjénél, az
urban.szilvia@kmo.kispest.hu email címen, vagy telefonon a 06-1-282-98-26/0107 számon.

Ajánlatunk


A Magyarországhoz sok szállal kötődő gitárfenomén akusztikus triójával tér vissza a Müpába március 16-án, így ölelve át jelképesen nemzeti ünnepünket és a Müpa születésnapját. A trió mellett Gotthard Mike ez alkalommal is lehetőséget kap virtuozitása és elbűvölő líraisága megcsillogtatására.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


A Játékszín Aranylakodalom című komédiája a 2020-ban az Újszegedi Szabadtéri Színpadon is nagy sikerrel bemutatott Legénybúcsú nem kevésbé fergeteges folytatása…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!