Program


Vadak ura - The covenant
3

Vadak ura - The covenant

Hűség, kaland, szerelem, misztika, szépség, a természet dicsérete, ének, zene, tánc, próza, költészet és a Tesla musicalben megszokott nagyívű slágerek, melyek az előadás után hosszú órákkal később sem mennek ki a fülünkből…

A Tesla alkotóinak új egész estés musicalje követve a nagy klasszikus családi musicalek értékteremtő hagyományait (Oroszlánkirály, Dzsungel Könyve) látványos jelmezkavalkádban (Zséli Csilla), hihetetlenül dinamikus dalokkal (Sebestyén Áron) és koreográfiákkal (Re-Production, Benkő Dávid, Benkő-Morvai Veronika), valamint a térben elhelyezett 90 nm LED-falak által kínált 21. századi vizualitással, élethű animációkkal (Forward Productions) mutatja be a „NYOLC KLÁN” által vezetett nagyerdő életét, történetünkben megjelenítve az „ERŐSEK” klánjait, köztük a „Farkasok Szövetségét”, a „Rókák Nemzetségét”, és a „Medvék Klánját”, kik hol erejükkel, hol pedig sármjukkal vagy ravaszságukkal, - ki, ki a maga képességével - küzdenek a vágyott hatalom eléréséért.

Hűség, kaland, szerelem, misztika, szépség, a természet dicsérete, ének, zene, tánc, próza, költészet és a Tesla musicalben megszokott nagyívű slágerek, melyek az előadás után hosszú órákkal később sem mennek ki a fülünkből… Az új magyar musical mindezeket ötvözi és kínálja egy szeretnivaló, veszélyekkel és katartikus pillanatokkal bőven dúsított story-ban, melyhez a roppant látványos vizuális élménykeretet 90 nm tematikusan megépített LED-fal díszlet hívat majd biztosítani! A remekbe szabott alkotás nem csak gyermekeinknek készül! Az alkotóstáb - író: Egressy Zoltán, zeneszerző: Sebestyén Áron, dalszöveg: Müller Péter Sziámi, rendező: Pataki András, kreatív ötletgazda: Vona Tibor - ismét nagycsaládi szórakozást és feltöltődést ígér, mely időálló, közönségbarát érték. Reméljük, hogy a Covid hosszú bezártsága után, kortól függetlenül ad majd valamennyiünknek élményekben gazdag kikapcsolódást.

MŰ SZEREPOSZTÁSA

 

Agyar, a vaddisznóvezér fia:

Pesák Ádám, Ódor Kristóf, Papp Attila

Azuka, az afrikai varacskosdisznó lány:

Magyar Viktória, Békefi Viktória, Fekete Kovács Veronika

Agonisz úrfi, az újgazdag vadorzó:

Ragány Misa, Szabó Máté, Sánta László

Balkó a farkasvezér:

Szabó Máté, Mikola Gergő, György Rózsa Sándor

Hektor a medvezér:

Szentmártoni Norman, Savanyu Gergely, Kovács Áron

Szerafina, a rókaúrnő:

Füredi Nikolett, Simon Boglárka, Kisfaludy Zsófia

Alfréd a vaddisznó vezér, Agyar apja:

Makrai Pál, Kósa Zsolt

Gusztáv, Agonisz úrfi segédje:

Sánta László, Savanyu Gergely, Kósa Zsolt

Wanda, az orákulum óbagoly:

Falusi Mariann, Fésűs Nelly, Janza Kata

Kafa, Hektor medvezér fia:

Patonai Zsolt, Imre Sebastian, Budai Márton, Kristóf Dániel, Czeglédi Ákos

Bódog, Balkó farkasvezér fia:

Patonai Zsolt, Imre Sebastian, Budai Márton, Kristóf Dániel, Czeglédi Ákos

Mira, a rókaúrnő lánya:

Fekete Kovács Veronika, Gábor Anita

Ajánló


A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Pintér Béla: Anyaszemefénye zenedráma A Pintér Béla és Társulata valamint a Katona József Színház koprodukciója

Egy maszkabálon sok-sok különös alakot rejtenek a jelmezek. Róluk énekel Gryllus Vilmos.