Program


VABADABA - Geszti Péter koncert-estje Váczi Eszterrel

VABADABA - Geszti Péter koncert-estje Váczi Eszterrel

A Vabadaba egy érzés. Pontosabban sokféle érzés. A szerelem 22 árnyalata, ami 22 dalban szólal meg mostantól.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 11. hétfő, 19:00

Geszti Péter új koncert-estjén egykori Jazz+Az-os partnerével, Váczi Eszterrel kezd újabb zenés kalandba, hogy hol szentimentális, hol ironikus módon szóljon a szerelem csodáiról és viszontagságairól. Szerelmesek, szeretők, magányosok, házasok, újrakezdők, mindenki megkapja a magáét a dalokban. Az est címe a hetvenes évek egyik világslágerét idézi, nem véletlenül! A korszak több ikonikus vintage dala is elhangzik majd, modern hangszerelésben, új magyar szöveggel. Ezek mellett sok ismert Geszti dal kel új életre a Váczi Eszterrel közös duettekben, számos kellemes meglepetést tartogatva azoknak, akik szeretnek tiszta szívből szeretni és nevetni.

Ajánlatunk


Dés László – Geszti Péter – Grecsó Krisztián A PÁL UTCAI FIÚK Molnár Ferenc azonos című regénye nyomán – zenés játék –

Egy amerikai és angliai turné után a londoni West Endről és az ikonikus Royal Albert Hallból érkezik Magyarországra a QUEEN OF THE NIGHT SHOW, amely minden idők egyik legnagyobb énekesnőjének zenéjét és életét ünnepli.

2024. április 6-tól egészen szeptember közepéig látható a Fővárosi Nagycirkusz tavaszi-nyári showja, ami a „Stars like pins on the sky” címet viseli.

Ajánló


A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

Az 1986-ban készült, kultikus családi rajzfilm színpadi változata feledhetetlen szórakozás az egész családnak!

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!