Program


ÚJRA-HANGOLVA TÁNCGÁLA
9

ÚJRA-HANGOLVA TÁNCGÁLA

Egy este, ahol 2 felvonásban a táncé a főszerep

Aktuális előadások



A gála központi eleme a Főnixmadár, az újrakezdés, a megújulás és a végtelen lehetőségek szimbóluma.  Az est folyamán vimanák és angyalszárnyak repítenek Téged egy csodálatos világba:
oda, ahol lebomlanak a falak a különböző korosztályok között és ahol a táncosok kísérletező, néhol formabontó szelleme valami egészen újat teremt.

Hastánc és más táncstílusok fúziója, dinamikus hip-hop és street dance koreográfiák, moderntánc etűdök és eleganciát, nőiességet sugárzó mozdulatok találkoznak a színpadon. Felvillannak a női lélek különböző arcai, kiderül, hogy nincs jó és rossz, s hogy mindenkiben lakozik egy ősi, mindent elsöprő, ragyogó erő. Bepillantást nyerhetünk, hogy a zene hogyan hat a lélekre, s hogyan tud megküzdeni és újjászületni, ha épp arra van szükség.

Mind hangulatban, mind látványban egy igazán élménydús program vár Rád. Tarts velünk és ne feledd: Ha táncolsz élsz, ha élsz táncolsz!

Velünk táncol Gruber Márta, huszonegyszeres versenytánc magyar bajnok a Juliett Dívák csapatában és láthatjátok más Európa- és világbajnok, valamint hazai versenyek dobogós, győztes produkcióit is.

A gálát megálmodta: Lajos Julianna, a Juliett SE és a Juliett Dívák alapítója

Házigazda Fellépők:
Juliett Dívák
Juliett Ladies
Juliett SE 2 csoportja
Go Dance Company

Vendégfellépők:
A12 Táncszínház
Adonika Mozgásművészeti Stúdió
Alice BellyDance és csapata
Carmen TSE
Elisabeth Katalin Grabow és csapata
Kreadance SE
Spirit Dance Company
Sharyam Dance Universe

Ajánló


A Budai Sas-hegy Természetvédelmi Terület  Látogatóközpontja minden korosztály számára tartogat izgalmakat.

„Sorry. Próbáltuk, de nem sikerült. Próbáltunk visszatérni a normalitásba, a sötét színházterembe, létrehozni egy táncelőadást, és azzal foglalkozni, amihez a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!