Program


Truváj és Trécs - Vendégek: Nádasy Erika, Lajos András, Tegyi Kornél

Truváj és Trécs - Vendégek: Nádasy Erika, Lajos András, Tegyi Kornél

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 29. hétfő, 19:00

Izgalmas témával és régóta várt vendégekkel tér vissza a Művészetek Háza Kávézó színházi estje április 29-én. Nádasy Erika, Lajos András és Tegyi Kornél, a városi teátrum színművészei lesznek az áprilisi truváj felelősök a Rontás című estünkön. Hogy ez a tematika pontosan mit is takar, arról a későbbiekben bővebben is beszámolunk!

Ajánlatunk


A szenvedélyes és életteli előadás páratlanul hiteles módon jeleníti meg a tradicionális spanyol flamenco kirobbanó erejét és érzelmi töltetét. (esőnap szeptember 1.)

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Új névvel, új helyszínen, de a megszokott, felfokozott, összetett képi és zenei élményt nyújtó formával és minőséggel várjuk közönségünket november…

Négy különböző kultúrájú "öreglány" – őszinték, viccesek- igazi emberek, még most is ízig – vérig nők. Életük utolsó fejezetében, a…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!