Program


Transzgenerációs hatások és transztáncok

Transzgenerációs hatások és transztáncok

A Teri a házban nőnapok sorozat programja

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 6. szerda, 18:00

Transzgenerációs hatások és transztáncok
Herner Dorka pszichológus és Juhász Adél táncos előadása

Ezen az estén Herner Dorka pszichológus-terapeuta előadása hallható a női sorsok lehetséges átörökléséről, majd Juhász Adél kortárstáncos László Károlyné című táncszólója látható, amelyről így nyilatkozott az előadó: „Amikor összeházasodtak, a nagymamám felvette nagyapám teljes nevét, ami bevett szokás volt Magyarországon. Nekem személy szerint ez probléma, mert az ilyen házas nevek teljes identitásvesztést jelentenek…”

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!