Program


TÓTH VERA ÉS A BUDAPEST JAZZ ORCHESTRA: TALÁLKOZÁSOK

Aktuális előadásokJúlius 31-én az Újszegedi Szabadtéri Színpad ad helyet Tóth Vera: “Találkozások” című koncertjének, ahova Vera - ahogy a cím is súgja - olyan előadóművészeket hívott meg maga mellé, akik ugyan különböző stílusban képviselik magukat, de egy estére a jazz, a blues, a crossoverek világába csöppenhetnek majd.

Vera hitvallása az, hogy a zenehidak építésével tartható fenn igazán a minőségi muzsika hangja, így bizton állítja, hogy nyugodtan össze lehet ereszteni sokféle énekest, zenészt a színpadon, hogy csodát alkossanak együtt és külön-külön is.

Bátor törekvéseit olyan zenekarok támogatják, mint a Budapest Jazz Orchestra és a Danubia Zenekar, akik a sztárvendégek mellett csodálatos kíséretükkel emelik majd az est színvonalát.

Fellép Vera egyik kedvenc duettpartnere, Rab Gyula tenor, a müncheni Gärtnerplatz Theather operaénekese és Horváth Charlie, a magyar könnyűzenei élet legkarcosabb hangú, élő legendája. A fellépők sora nem ér véget az énekesekkel. Zenél még Duka László prímás-hegedűművész is, és mivel Vera előszeretettel ad teret a tehetséggondozásnak, ezért elhívta Laci fiát, a mindössze 13 éves Duka László Jr. zongoraművészt is, aki csodálatos zongorajátékával varázsolja majd el a nagyérdeműt.

Szeretettel hívunk mindenkit egy szép, zenei ízkavalkádra, ahol lélekmelengető, klasszikus dallamok keverednek, popzenével, blues-zal, swinggel és elegáns jazz motívumokkal.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A klasszikus zene fúziója a swing, jazz, latin és folk zenével, egy izgalmas kísérlet a barokk egyik legnagyobb művének modern…

2022 után ismét a Várkert Bazárban koncertezik a nyolcvanas évek kultikus csapata, az Európa Kiadó. Annak idején villámgyorsan váltak a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!