Program


The Great Scheme Of Things <> a puzzle by Fierbinteanu

The Great Scheme Of Things <> a puzzle by Fierbinteanu

► pop-punk esztétika filharmonikus fenséggel, elmélyülés a hétköznapok valóságában, a hitben és a modern illúziókban, mint amilyen a szerelem, a civil jogok, a pornográfia, a szocializmus, a kapitalizmus, Isten, Sátán, Elvis, New York... ◄
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 17. szombat, 20:00

A The Great Scheme Of Things két főszereplő - a “valós/ál-” művészek, a tisztességes férfi és nő - találkozása körül forog, beleértve releváns és irreleváns témákat és jelen korunk mindennapi szlogenjeit is. Ebben a környezetben a szereplők személyes, művészeti és reklámipari forradalomra készülnek.

A Fierbinteanu art-pop duót Gabriela Fierbinteanu (ének) és Cristian Fierbinteanu (számítógép, basszus, ének) párosa alkotja. Nyertesei a Cseh Centrum által szervezett Antonin Dvorak remix versenynek, élőben játszottak számos európai színpadon a berlini Konzerthaust is beleértve, a Local Recordsnál jelentek meg zenéik albumban.

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!