Program


Teremről teremre

Teremről teremre

Nézzen körbe a Müpában, élje át a virtuális valóság élményét, látogassa meg a Ludwig Múzeumot és ebédeljen kedvezményes áron a P’Art Kávéház és Bisztróban!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 28. csütörtök, 13:00

Teremről teremre

A Müpa megújította az épületet bemutató programját. A Teremről teremre elnevezésű séták általában heti két alkalommal indulnak. Kollégáink tényeket és érdekességeket osztanak meg a vendégekkel a Müpa történetéről, építészeti koncepciójáról, a programokról éppúgy, mint a rezidens együttesekről: a Magyar Nemzeti Filharmonikus Zenekarról és a Nemzeti Táncszínházról. A látogatók megismerik a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem adottságait, egyedülálló akusztikájának működését, valamint a Fesztivál Színház egyedi technikai megoldásait is. A túra során vendégeink a Panoráma teraszról különleges nézőpontból csodálhatják meg Budapest látképét.

A megváltott jegyek nemcsak a túrán való részvételre jogosítanak; felmutatásával vendégeink a program kezdete előtt ingyen tekinthetik meg a Ludwig Múzeum állandó kiállítását és utána kedvezményes ebéd menüt fogyaszthatnak a P'Art Kávéház és Bisztróban.

A Teremről teremre programra a csoportok és az egyéni látogatók előzetes regisztráció után a helyszínen válthatják meg jegyüket. A regisztráció csak a visszaigazolással együtt érvényes!

Lemondási szándékát kérjük, 72 órával az esemény előtt jelezze kollégáink felé!

Ajánlatunk


Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!