Program


Teraszkoncertek - Erdős Virág Emlékzenekar

Teraszkoncertek - Erdős Virág Emlékzenekar

A koncert az épület belső udvarán lesz, fröccsterasszal. Itt csak korlátozott számú nézőt fogadhatunk, úgyhogy, aki teheti, vegye meg előre a jegyét!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 16. péntek, 19:00

Erdős Virág Emlékzenekar

Erdős Virág költő 2011-2014-ig a Rájátszás produkció tagja volt.  Kilépését követően több verséhez írt saját dallamot. 2015-ben Kirschner Péter hangszerelésével és zenei közreműködésével, részben közösségi finanszírozással készítette el tíz dalból álló Énekelt versek című CD-jét, amelyen olyan versek megzenésített változata hallható, mint a Van egy ország, az Én vétkem vagy a Na most akkor.
Néhány éve Erdős Virág Emlékzenekar néven fellépéseket is vállalnak, ahol Erdős Virág énekel, Kirschner Péter gitáron, Bakos Zita pedig zongorán működik közre.

A dalok szövegcentrikusak, a szövegek társadalomkritikusak, egy Erdős Virág Emlékzenekar-koncert pedig olyan, mint egy extrém, zenés felolvasóest, ahol a verseket történetesen nem felolvassák, hanem eléneklik.
Az időközben tovább bővült zenei repertoár anyagából tavaly év végén a Rózsavölgyi Kiadónál jelent meg az Énekes könyv című kiadvány, amely Erdős Virág 18 versének saját maga által írt dalszöveg-változatát tartalmazza egyszerű, énekelhető kottákkal.

Kirschner Péter zenész, zeneszerző, producer. Többek között olyan zenekarok meghatározó tagja volt, mint a 2. Műsor (1983-1992), Orchestra Luna (1989-1993), az Európa Kiadó (1990-2017), Sziámi AndFriends (2012- napjainkig), de producerként és zenekarvezetőként is segíti Bródy János munkáját 2015 óta, zenél Ónodi Eszterrel és Ágoston Bélával, korábban pedig megjárta az URH, Hold, Nyugati Pályaudvar, Agresszor, P2, Takáts Eszter Beat Band, DejaVuRevue zenekarokat is. Saját hangstúdiójában recandmixandmaster-ként pedig többek között az Európa Kiadó, Az Esti Kornél, Bérczesi Róbert, Palya Bea, Bródy János, Sziámi, Galaxisok, Bongor etc. felvételeit készítette az évek során.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!