Program


Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show

Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show

Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show
Hazai és nemzetközi ízek négykeréken a Kincsem Parkban



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 5. vasárnap, 12:00

Több mint 50 büfékocsi kínálatát kóstolhatod végig a Kincsem Parkban a IX. Food Truck Shown. A változatos alapanyagokból készülő ételek mellett kézműves szörpökkel, sörökkel, pálinkákkal és borokkal olthatod a szomjad, miközben izgalmas versenyeket láthatsz és találkozhatsz a legjobb utcai mutatványosokkal. A gyerekek sem fognak unatkozni. Pónilovaglás, állatsimogató és kézműves sarok várja őket.

A háromnapos esemény a péntek esti ügető- és agárversenyekkel kezdődik. Szombaton 14 órától indulnak az ügetők. Vasárnap galoppversenyek lesznek, ahol kiváló telivérek mérik össze tudásukat.

Pénteken 16-22 óráig, szombaton és vasárnap 11-22 óráig tartunk nyitva.

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!