Program


Tavaszi Fesztivál | RáHangoló családi koncert - Prokofjev: Péter és a farkas

Tavaszi Fesztivál | RáHangoló családi koncert - Prokofjev: Péter és a farkas

Szergej Prokofjev 1936-ban komponált szimfonikus meséje talán egyike a legismertebb és legtöbbet játszott gyermekeknek íródott zeneműveknek.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 24. vasárnap, 11:00

Igazi családi program kicsiknek és nagyoknak, melyben nem csak Péternek és barátainak kalandos, humoros, ugyanakkor néhol kicsit borzongató történetét, hanem a hangszerek nevét, jellegzetességeit is megismerhetik a gyerekek.

Az előadás több szempontból is különleges lesz. Szokatlanul nagy létszámú, a tatabányai szimfonikusok tagjaiból álló 16 fős zenekar szólaltatja meg a művet Román Géza vezényletével. A muzsika mellett Ocskai Gabriella mesemondása és Nagyváradi Szandra különleges látványvilágú bábjátéka teszi még izgalmasabbá a színpadi történéseket.

Közreműködők: Tatabánya Város Szimfonikus Zenekarának zenészei, Ocskai Gabriella (mesélő), Nagyváradi Szandra (báb animáció)

 

Ajánlatunk


Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a Fesztiválzenekarnak köszönhetően a Midnight Music azóta az egyik legjobb és legnépszerűbb program lett azok körében, akik fogékonyak a kultúrára, de nem szeretik a hagyományos hangversenyek kötöttségeit.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!