Program


Tavaszi Fesztivál - Art MUZA: Sax-O-Funk koncert, vendég: Nika

Tavaszi Fesztivál - Art MUZA: Sax-O-Funk koncert, vendég: Nika

MŰVÉSZETEK HÁZA GÖDÖLLŐ
Helyszín: MUZA mögötti szabadtéri színpad
Esemény kezdése: 2023. 05. 07. (vasárnap) 19.30
90 perc

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 7. vasárnap, 19:30

A "művésznév" mögött Csányi István session-zenész "rejtőzik", aki 2011-ban kezdett bele "Sax-O-Funk" projektjébe. Két dalt is komponált szaxofonra ekkortájt. A "Riffness" című dala bejutott a Jazzy Jazz Dalverseny döntőjébe, azóta is előszeretettel játsza a Jazzy rádió. 2016-ra öt tagú zenekarrá érett a produkció. Csányi István mellett élvonalbeli zenészek ékesítik a zenekart, név szerint: Takács Donát (basszusgitár), Kardos Norbert (zongora), Dajka Krisztián (gitár), Balog László (dobok). A koncerteken: saját kompozíciók mellett, világslágerek ígényes átiratai hallhatóak a Funk, Soul, R&B, Smooth Jazz zenei műfajokból (igény esetén sztárvendégekkel kiegészülve)...

Ezen az estén Veres Mónika NIKA lesz a vendég.

 


A Művészetek Háza Gödöllő Nonprofit Közhasznú Kft. tulajdonosa és fenntartója Gödöllő Város Önkormányzata.

A programot/előadást a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatja.

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Bereczki Zoltán egyszemélyes darabbal jelentkezik a Játékszínben. Amerikai mintára, a nézővel közvetlen párbeszédet folytató, rögtönzésekkel tűzdelt előadást hoz: Dolgok, amikért érdemes élni – Duncan MacMillan tollából.

A Jó estét nyár, jó estét szerelem a magyar zenés színházi irodalom egyik legkülönlegesebb, egyben legsikeresebb darabja. Ősbemutatója óta igazi klasszikussá vált, ami nem is csoda: egyszerre elgondolkodtató, kritikus látlelet a társadalmi álszentségről s az emberi hiszékenységről, ugyanakkor szórakoztató, szellemes, fordulatos, slágerekben gazdag zenés mű is.

Ajánló


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Bizony, az élet nemfenékig lektűr. Még az olyan szakavatott tollforgatók is kerülhetnek alkotói válságba, mint Jenő, aki a feltűnni vágyó…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!