Program


Tarapcsák Péter szubjektív vezetése - Budapest köszönti a Girót! - Budapest saluta il Giro!
5

Tarapcsák Péter szubjektív vezetése - Budapest köszönti a Girót! - Budapest saluta il Giro!

Tarapcsák Péter, volt versenykerékpáros - a legendás kerékpárépítő "Pajti bá" fia - saját szemszögéből, versenyzői tapasztalatai, élményei alapján mutatja be a kiállítást, mely elsősorban kultúrtörténeti szempontból világítja meg egyrészt az olasz kerékpársport legnagyobb versenyének, másrészt a magyarországi országúti kerékpározás főbb eseményeinek hátterét.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 10. szerda, 16:15

Tarapcsák Péter, volt versenykerékpáros - a legendás kerékpárépítő "Pajti bá" fia - saját szemszögéből, versenyzői tapasztalatai, élményei alapján mutatja be a kiállítást, mely elsősorban kultúrtörténeti szempontból világítja meg egyrészt az olasz kerékpársport legnagyobb versenyének, másrészt a magyarországi országúti kerékpározás főbb eseményeinek hátterét. A kiállítás foglalkozik a kerékpársport magyarországi megjelenésével, Európa egyik legelső kerékpárpályája, a Millenáris, valamint a nagyobb magyar versenyek – így például az 1925 óta megrendezett Tour de Hongrie – történetével. Ezúttal különleges szubjektív tárlatvezetésünkön Tarapcsák Péter, volt-versenykerékpáros szemüvegén keresztül láthatunk a részletek mögé.

A programra megváltott jeggyel az adott napon, a vezetést megelőzően a múzeum egyéb kiállításai is megtekinthetők.

Ajánlatunk


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!