Program


"Talpra állni!"- interaktív előadás Stohl Andrással

"Talpra állni!"- interaktív előadás Stohl Andrással

Jászai Mari-díjas magyar színművész, televíziós műsorvezető és számos ismert karakter magyar hangja. A legnézettebb magyar szórakoztató műsorok vezetése mellett, több mint 50 filmben szerepelt, köztük az Európa expresszben és a Meseautó modern kori feldolgozásában.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 5. péntek, 18:00

Mindamellett a színházban is aktívan jelen van, mivel eddig 50-nél is több darabban volt látható a Macbeth-től, az Odüsszeusz-ig. Olyan díjakkal büszkélkedhet a teljesség igénye nélkül, mint Az Országos Színházi Találkozó különdíja, Farkas–Ratkó-díj és Színikritikusok díja. Szinkronhangját Az Oroszlánkirálytól kezdve, a Casino Royale-ig hallhattuk, több mint 150 filmben.

Stohl András őszintén, tabul nélkül beszél majd színházról, televíziózásról, magánéletéről, nehézségeiről, és újrakezdésről.
Az este moderátora Tarczy Gyula, a Nyíregyházi Televízió főszerkesztője lesz.

Ajánlatunk


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!