Program


TAKE IT EASY - SZENVEDÉLY

TAKE IT EASY - SZENVEDÉLY

A Libri és a Heimann Családi Birtok bemutatja: TAKE IT EASY: Flört, játék és szenvedély a zenében
A Budafoki Dohnányi Zenekar kalandozásai a szórakoztató zenében
Kalandozás-vezető és karmester: HOLLERUNG GÁBOR

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 12. vasárnap, 18:00

Minden korban remekül szórakoztak az emberek zenével, zenére. Nincs ez ma sem máshogy. Mindig is hozzátartozott a zenefogyasztáshoz a tánc, a szórakozás, a bor, az irodalom. Gondoljunk csak a szalonok életére! Fiatal közönségünket arra buzdítjuk, adja át magát manapság is az ilyen jellegű élvezeteknek.

A három koncert során végigvesszük Hollerung Gábor magyarázó szövegeivel (a Budafoki Dohnányi Zenekar közkedvelt Megérthető zene koncertjeihez hasonlóan) a teljes történeti áttekintést, de mindháromszor más szemszögből, mindhárom koncerten borkóstolás és „könyv-kóstolás” lehetőségével, amolyan korunkbeli szalon-hangulatban.

A zenehallgatás mellett borozásra, olvasgatásra is lehetősége nyílik közönségünknek. Sőt, vendégeink akár kedvenc borospoharukat is magukkal hozhatják. Az ültetés nem hagyományos, hanem fotelek, babzsákok, kanapék lesznek lazán elhelyezve. A koncerteket vasárnap 18.00 órára időzítjük, mintegy hétvégi levezetés, a következő hétre való felkészülés gyanánt. A program hivatalos része kb. 20.00 óráig tart de 21.00 óráig tartó borozgatással, olvasgatással, beszélgetéssel marasztalunk mindenkit.

Ajánlatunk


Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

Az előadásban megidézett kor egybeesik A hattyúk tava ősbemutatójának idejével (1877). Ugyanakkor a XIX. század második fele az elburjánzó elmegyógyintézetek, állati lelkek által 'megszállt' betegek, a mentális kórképek kínzásokkal és egyéb furcsa módszerekkel történő kezelésének időszaka is.

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!