Program


Tá-dá-dá-dááám! - Danubia Zenekar

Tá-dá-dá-dááám! - Danubia Zenekar

Van, aki Hollywoodi sztár lenne egy napra, van, aki ordibálós TV-s szakács, van, aki Messi vagy Ronaldo, van, aki élő Barbie baba, van, aki Marsra szálló űrhajós. Mi most lehetőséget adunk, hogy világhírű zeneszerzővé válhass egy órácskára, és megkomponáld Beethoven leghíresebb szimfóniáját, az ÖTÖDIKET! (Tá-dá-dá-dááám!)  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 6. szombat, 10:00

Nem kell előképzettség, kottapapírt sem kell hoznod, csak a hangodat, a tenyeredet és a bátorságodat, meg a szüleidet esetleg. Mi adjuk a zenekart meg a hihetetlen dallamokat, te pedig minden idők egyik legnagyobb zeneszerzőjének bőrébe bújhatsz. Hogy hangzik?

Közreműködik:

Danubia Zenekar
Karmester és házigazda: Hámori Máté

Ajánlatunk


Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy kiállítás képei című zongoraciklus 21. századra hangolt feldolgozásával ünnepli - az Emerson, Lake & Palmer és Tomita Iszao verziói után így teremtve egy saját változatot a 19. századi remekműből ütőhangszerekre és elektronikára, DJ Bootsie közreműködésével.

A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron amerikai dobos.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!