Program


"Szív, ha üt, magyar!" – greCSÓKOLlár 2.0 / LITERÁRIUM EXTRA

"Szív, ha üt, magyar!" – greCSÓKOLlár 2.0 / LITERÁRIUM EXTRA

Ilyen az, amikor két sokoldalú, kreatív, alkotóereje teljében levő, méltán népszerű művész egymásra talál: a dalszerző, szövegíró, frontember (Kistehén) és a sokkötetes író, színpadi szerző közös estje kötelező program mindenkinek, aki meg kíván győződni arról, hogy az igényes, magas színvonalú kortárs művészet is lehet magával ragadóan élvezetes és szórakoztató.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 19. hétfő, 19:00

A greCSÓKOLlár két nagyszerű alkotó és kiváló előadói képességekkel rendelkező színpadi ember közös gondolkodásának, párbeszédének feszesre komponált, ám számos rögtönzéssel, spontaneitással teli műsora barátságról, szerelmekről, szeretőkről, maradásról és menekülésről, reményről és lemondásról, elindulásról és megérkezésről, otthonról és otthontalanságról. Régi történetek, fülledt esték, adomák és legendák közös dalokban és új novellákban elbeszélve - hozzánk és rólunk szóló történet mindahány.
A zenés kalandozás különlegessége, hogy a hazai underground egyik legsokoldalúbb szereplője, a néhány éve remek novelláskötetet is kiadott Kollár-Klemencz László prózaíróként, a páratlanul népes olvasótáborral rendelkező Grecsó Krisztián pedig zenészként és dalszerzőként is bemutatkozik. Teszik mindezt mindennemű művészi allűrtől mentes, végtelenül vonzó, személyes hangnemben, miközben elmosódnak a műfaji különbségek, s a zenei, az előadói és az irodalmi megszólalás egymásban oldódik fel.

rendező: Balog József
sorozatszerkesztő: Keresztury Tibor

Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!