Program


Szilveszter bolondulásig!

Szilveszter bolondulásig!

December 31-én 17 órától Szécsi Pál csodálatos munkásságából összeállított élő zenés esttel várjuk Önöket, melynek vendégművésze Gergely Róbert! Fellépnek a Veszprémi Petőfi Színház művészei; az est során az élő zenét Stúdió 11 Combo zenekar biztosítja, zongoránál Rátonyi Róbert!

Szilveszter bolondulásig! Szécsi-est a Veszprémi Petőfi Színházban!

Hagyományainkhoz híven december 31-én ismét várjuk nézőinket fergeteges szilveszteri estünkre, finom vacsorára! A hangulatot Rátonyi Róbert és zenekara, Gergely Róbert és a Veszprémi Petőfi Színház művészei adják Szécsi Pál csodálatos munkásságából összeállított élő zenés esttel! Előadás előtt Színházunk hivatalos pezsgőjével, a Varga Pincészet finom nedűjével várjuk nézőinket, szünetben pedig frissítő Szilveszter-koktéllal készülünk! Közönségünket nem csak felejthetetlen, feltöltő élő zenés esttel várjuk, de exkluzív vacsorával, tombolával, kabaréval és sok-sok meglepetéssel!

A Veszprémi Petőfi Színház minden helyzetben közösségben a közönséggel!

Előadás előtt szilveszteri fogadóitallal, Színházunk hivatalos pezsgőjével, a Varga Pincészet finom nedűjével várjuk nézőinket, szünetben pedig különleges, frissítő pezsgő-koktéllal készülünk! Előadást követően - korlátozott számban - hajnalig tartó mulatság, operettkoktélok, élő cigányzene, szilveszteri ínycsiklandó menüsor, tombola, kabaré és sok-sok meglepetés várja Önöket!

Feltöltő élő zenés est, szilveszteri mulatság a Veszprémi Petőfi Színháztól! Búcsúztassuk együtt az évet együtt!

Minden helyzetben közösségben a közönséggel!

Ajánló


A barátod az életedre tör, a nők, akiknek bókolsz, azt fontolgatják, feljelentenek zaklatás ürügyén, a gyerekek fejét már meg sem…

Rejtély, hogy Európa közepén ez a remek adottságokkal rendelkező kisváros miért ment csődbe. A gyárak sorra bezártak, a népszerű üdülőközpont…