Program


Szeret nem szeret - regisztráció

Szeret nem szeret - regisztráció

A szerelemről (annak csodáiról és gyötrelmeiről) mesélnek színművészeti egyetemisták Szentendrén, egy különleges produkció keretében. Felújítva a régi hagyományokat, ismét színészhallgatók a szereplők és megint Szentendre belvárosa a díszlet, mert az ingyenesen megtekinthető produkció több helyszínen játszódik a városban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 23. szombat, 18:00

Szeret, nem szeret
zene, kert, szerelem – színészhallgatók fergeteges kavalkádja Szentendre hangulatos terein

A Szeret, nem szeret előadás 1. része a Főtéren kezdődik, majd Goldoni vígjátékával, a Chioggiai csetepaté részletével folytatódik a Bükkös-patak partján. Ezek után a nézők választhatnak, hogy Shakespeare Szentivánéji álom komédiájának néhány jelenete érdekli őket a Vajda Múzeum kertjében, vagy inkább Kornis Mihály Körmagyar című színművéből tekintenek meg részletet a Dunaparti Művelődési Ház retro udvarán. Bármelyiket is választják, a klasszikus és kortárs szerzők, illetve a fiatalok rögtönzései garantálják a szórakozást. És hogy mindenki megtalálja a szerelmi civakodásokat a város zegzugaiban, a helyszínek között Peller Anna kalauzolja a nagyérdeműt.

A Szeret, nem szeret 2. része a Városháza udvarán, a nagyszínpadunkon folytatódik, ahol a szerelmespárok egy TV Talkshow keretében folytatják a történetet, slágerekkel, kuplékkal és Peller Anna műsorvezetésével, aki természetesen maga is dalra fakad. A játszók a közönség aktív közreműködését is kérni fogják a végkifejlethez.

Legyen Ön is részese, ennek az egyedülálló produkciónak, ami sok zenét, improvizációt, jókedvet, nyarat, szerelmet és Szentendrét tartalmaz, ami a város bevonásával újítja fel a Teátrum régi hagyományait!

Az előadás megtekintése ingyenes, csupán regisztrációt igényel a szentendreiteatrum.jegy.hu oldalon.

Narrátor: Peller Anna

Szereplők: Nencz András, Kuttner Bálint, Mechle Christian,
Kiss Diána Aida, Hajdu Tamás Miklós, Kádár Kinga, Kovács Dorottya,
Jeney Luca Viktória, Szaploczay Mária, SiposLászló Márk, Tegyi Kornél

Zenei munkatárs: Kovács Adrián
Szcenika: Kovács Alíz eh.
Asszisztens: Solténszky Ráhel

Társrendező: Bezerédi Bendegúz eh.
RENDEZŐ: RÉTHLY ATTILA

RÉSZLETES PROGRAM

I. felvonás:

18:00 Főtér – nyitány
18:15 Bükkös-patak parti amfiteátrum (Dumtsa korzó-Jókai utca sarok), részletek Goldoni: A chioggiai csetepaté c. színművéből

19:15 Vajda Lajos Múzeum: Szentivánéji álom Piknik
vagy
19:15 Dunaparti Művelődési Ház, részletek Kornis Mihály: Körmagyar c. színművéből

II. felvonás: a záró produkció MINDENKINEK:

20:30 Fergeteges Talkshow sok zenével a Városháza udvarán

A II. felvonásra regisztrált jegyek érvényesek az I. felvonás produkcióira is. A jegyek mellé a Bükkös-patak parti amfiteátrumnál (Dumtsa korzó-Jókai utca sarok) karszalagot adunk 17:30-tól.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Körmagyar előadásrészlet szókimondó szövegeket is tartalmaz! Ezért az erre érzékeny, illetve a 16 éven aluli nézőinknek, a Szentivánéji álom részletét ajánljuk a Vajda Múzeum kertjében.

Ajánlatunk


Az Anyatigrisek című előadás tabuk nélkül, rengeteg humorral mutatja meg, hogy mit is jelent szülőnek lenni. A zenés komédia a fekete öves anyukákon és a fiatal kismamákon túl mindenkit megszólít fergeteges stílusával, ami garantáltan jobb kedvre deríti a nézőt.

Az előadás a Boribon és Annipanni, Jó éjszakát, Annipanni!, Boribon születésnapja, Boribon beteg, Boribon házikója és az Annipanni, mesélj nekem! című kötetek alapján készült.

24. Zsidó Kulturális Fesztivál 2022. szeptember 4-12.

Ajánló


A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!