Program


Szépség és a szörnyeteg

Szépség és a szörnyeteg

A történet egyszerű, mégis magával ragadó, hiszen ki tudna ellenállni Szépségnek! És ki ne akarná, hogy szeretetével, szelídségével és szépségével legyőzze a varázslatot, és kimondja az örök igazságot: a szeretet soha el nem múlik!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 18. péntek, 14:00

Szépség és a Szörnyeteg

A Szépség és a Szörnyeteg című mesejátékunk eredete egy orosz népmese, „A bíbor Rózsa”.

A klasszikus mesében - mint ahogy a mi feldolgozásunkban is –a jó megküzd a rosszért! Nem a rosszal– sárkánnyal vagy egyéb kultikus hőssel–, hanem a rosszért, hogy ne legyen többé rossz! A megátkozott Hercegért küzd Szépség – a polgárleány, hogy megszelídítse, és szörnnyé varázsolt arca újra emberi legyen!

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!