Program


Szentiváni Fesztivál 2022 május 27-28.

Szentiváni Fesztivál 2022 május 27-28.

3 helyszín 2 napon át:
Nagyszínpad / Kids Aréna / Party Aréna

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 27. péntek, 16:00

Szentiváni Fesztivál

Május 27. Péntek
Nagyszínpad: Pápai Joci, Horváth Tamás, Majka&Curtis, Mentee
Party Aréna: Marcee, G.w.M., Alee
Kids Aréna: Glamour Zenekar, Aranykapu Együttes
 
Május 28. Szombat
Nagyszínpad: Mr. Rick, East17, Dj Dominique, Dj Bobo, Mentee
Party Aréna: Peat Jr. & Fernando feat Sheela, Dj Szatmári feat Szakos Andi, Kozmix, Dj Dominique
Kids Aréna: Rudi bohóc, Glamour Zenekar

Rengeteg kiegészítő program:
Vidámpark / Cabrio találkozó / Humda kreszpark / Megakrán Bungee Jumping / Élő Casino / WHB Amatőr MMA magyar bajnoki döntő

2 napos bérlet
2 napos bérlet, a rendezvény teljes területére és időtartamára szól, ide értve a Kids Aréna és a Party Aréna területét is.

A Party Aréna bérlet a Molnár Vid Bertalan Müv. Közp. belső csarnokában berendezett Party Arénába való belépésre jogosít fel, mindkét nap 22:00-tól.

A Kids Aréna bérlet a Molnár Vid Bertalan Müv. Közp. belső csarnokában berendezett Kids Arénába való belépésre jogosít fel, mindkét nap 13:00-tól 18:30-ig. A csarnok bejáratánál kedvezményes különbözeti jegy váltható, amellyel a Fesztivál további helyszíneire is bejuthatnak.

VIP Napijeggyel beléphet a rendezvény teljes területére, továbbá a nagyszínpad mellett felállított exkluzív VIP-Páholyba is. Egyszeri belépésre jogosít fel!

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!