Program


Szente-Galambos-Juhász: PUSKÁS - a musical

Szente-Galambos-Juhász: PUSKÁS - a musical

A Puskás, a musical a legismertebb magyar ember, Puskás Ferenc – és minden idők egyik legnagyszerűbb futballcsapata, az Aranycsapat - történetét dolgozza fel és állít nekik méltó emléket. 22 színész, 60 táncos, 30 gyerekszínész, 20 dal, artisták: nézze meg minden idők leggrandiózusabb előadását!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 19. szombat, 20:00

Juhász-Szente-Galambos: PUSKÁS - a musical

A Puskás, a musical a legismertebb magyar ember, Puskás Ferenc – és minden idők egyik legnagyszerűbb futballcsapata, az Aranycsapat - történetét dolgozza fel és állít nekik méltó emléket. 22 színész, 60 táncos, 30 gyerekszínész, 20 dal, artisták: nézze meg minden idők leggrandiózusabb előadását!

A színdarab teljes egészében valós eseményeken nyugszik és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik. A musical szereplői egykor létező emberek, minden, amit a színdarabban tesznek, a valóságban is úgy történt.

Tartson velünk egy látványos, felemelő és megható, néha vicces, néha drámai utazáson: ismerje meg Puskás Ferenc életének különleges történetét!

A Puskás, a musical alkotói, a Galambos Attila-Szente Vajk-Juhász Levente szerzőgárda már több darabban is bizonyított, a musical rendezője Szente Vajk. A musical koreográfusa Túri Lajos Péter. A darab 2020-as teltházas előbemutatóján álló tapssal zárt a nézőtér, a társulat készen áll, hogy megismételje a sikert!


2021. június 17. (csütörtök) 20:00 (esőnap: június 18.)
2021. június 19. (szombat) 20:00 (esőnap: június 20.)

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!