Program


Százféle változatban - emlékezés Cseh Tamásra

Százféle változatban - emlékezés Cseh Tamásra

Öt fiatal, egy színész és négy zenész, összeállt, hogy elzenélje a kedvenc dalait Cseh Tamástól.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 23. szombat, 19:00

Százféle változatban – Koncert Cseh
Tamás születésének 80. évfordulójára

Hosszú idő óta foglalkoztunk Tamás dalaival, három színházi előadást is létrehoztunk az elmúlt 8 évben, ami az ő munkásságából merít. Most egy új, szinte csak zenéből álló koncrettel készülünk, de nem megemlékezni kívánunk Cseh Tamásról és a dalairól, hanem újra élővé is tesszük őket. Antoine és Desiré, Novák Béla, János és Tamás, Vizi és Ecsédi, mind mi vagyunk, ugyanazokat az élethelyzeteket éljük át, ugyanúgy hiszünk valami újban, valami emberibben, mint a dalok.

Cseh Tamás zenéje elemi erővel képes hatni az emberre, egyszerű és személyes, olyan mintha kifejezetten neked énekelne. Bereményi Géza zsenije pedig kortalanná teszi a szövegeket, így aktualitását soha nem veszti el, hiszen nem csak egy politikai korszakról szólnak, hanem a magyar ember lelkét mutatják meg. A “féldecis rezsimek” elmúlnak, de mi és a dalok itt vagyunk, és így Tamás is.

Tóth András – ének
Laczi Sándor – cselló
Lányi Kristóf – kobza, vokál
Nánási Attila – gitár, vokál
Tóth Ábel – gitár, vokál

Ajánlatunk


Bizony, az élet nemfenékig lektűr. Még az olyan szakavatott tollforgatók is kerülhetnek alkotói válságba, mint Jenő, aki a feltűnni vágyó kezdő írók lendületével sóhajtozik az üres lap előtt. A könyvkiadónak hetykén azt ígérte, hogy délre kész a kézirat… És már reggel tíz óra van. Nézi ablakából a szemközti kávéházba igyekvő alakokat. Téma után szimatol. És érkezik is balról vehemens tempóban: a kávéház forgóajtaján beleng a végzet előszele: a Szőke ciklon! Jenő írni kezd, de olyan tempóban, hogy ember legyen a talpán, aki ezt követni tudja.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!