Program


Szalóki Ági és Alpaca Beat koncert

Szalóki Ági és Alpaca Beat koncert

Pincejárat Fesztivál
Különleges helyszínen a Törley Pezsgőmanufaktúrában pezsgővel és a Pincejáratban részvevő borászatok képviselőivel várjuk az érdeklődő közönséget. Finom nedük, ízletes falatok és fülbemászó dallamok az első Pincejárat Fesztiválon.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 25. szombat, 21:00

Bemutatkoznak az Ártér Művészeti Egyesület tagjai. Kapunyitás 17.00.

18.00-19.30 Alpaca Beat koncert

Az Alpaca Beat pulzál, elmédbe hasít és felerősíti mindazt, amiről mindig is tudtad, hogy kell, de nem mertél tenni érte. A szemed előtt lobog gázláng kéken, és végre te is részese vagy a mindent elsöprő játékának. A lüktető, dallamos, rock and roll dalokkal megnyerték az Emergenza hazai tehetségkutatóját és a közép-kelet európai döntőn képviselték Magyarországot. A zenekar "Pulse" c. EP-jének elkészülése után, 2017-ben magyar nyelvű kislemezt adott ki. A koncerten új dalok és a zenekar új irányvonala is bemutatásra kerül.

20.00 Szalóki Ági - Csak egy nap a világ koncert

Csak egy nap a világ… Szalóki Ági megújult műsorában Karády Katalint, Edith Piafot és Amália Rodriguest idézi meg, hogy elénekelje, amit a dívák a szerelemről, vágyakozásról, büszkeségről, kacérságról, csalódásról és beteljesülésről tudtak. A harmincas, negyvenes és ötvenes évek lüktető magyar swing slágerei, a francia chanson és a portugál fado parázsló dallamai két fantasztikus hangszeres-zeneszerző, Bacsó Kristóf szaxofon- és Juhász Gábor gitárművész feldolgozásában hangzanak el a színpadon.

Közreműködik:

Szalóki Ági - ének
Bacsó Kristóf – szaxofon
Schreck Ferenc – harsona
Korb Attila – kornett, ének
ifj. Tóth István - gitár
Cseke Gábor - zongora
Kovács Zoltán – nagybőgő
Cseh Balázs – dob

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!