Program


Szabó Dániel Trió

Szabó Dániel Trió

A nemzetközi pályát befutó zongorista-zeneszerző, Szabó Dániel és a hazai zenei élet két fiatal üstököse, Gyányi Marcell és Szabó Dániel Ferenc műsorának gerincét a zenekarvezető kompozíciói alkotják.

Aktuális előadások



 Kaleidoszkóp, azaz színesen kavargó változások gyors egymásutánja – akár így is jellemezhetnénk a repertoárt, amelyet mégis egységgé formál a szerző személyiségéből fakadó, sajátos nyelvezet. Számos személyes történet, pillanatnyi benyomás, emlék, érzés és érzet inspirálja Szabó kompozícióit, aki a tengerentúli, afro-amerikai ritmusok szövevényes struktúrájában vagy a jazz összetett harmóniavilágában épp olyan otthonosan mozog, mint a közép-kelet-európai, klasszikus és népzenei nyelvben. Talán az irodalom, a színház- és filmművészet iránti mély szeretetének köszönhető, hogy Szabó zenéje szinte mindig történetet mesél, amely, fusson akár egy, vagy több szálon, tele van feszültségekkel, oldásokkal, erős karakterekkel és atmoszférákkal. Ebbe a személyes, gazdag világba vezeti be a közönséget két zenésztársával, akikkel más formációkban is együtt dolgozik.

Közreműködik:

    Szabó Dániel - zongora
    Gyányi Marcell - nagybőgő
    Szabó Dániel Ferenc - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánló


A magyar klasszikus rock történelem három ikonikus zenekara egy este egy helyen, az Edda 50. jubileumi műsorával. Bikini Republic Edda…

A műsor a Kolozsvári Magyar Napok tizedik évfordulójára készült.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!