Program


SÜSÜ, A SÁRKÁNY KALANDJAI – Roxínház
3

SÜSÜ, A SÁRKÁNY KALANDJAI – Roxínház

Színpadra lép a híres egyfejű, aki nem találja a helyét a sárkányok között.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 6. vasárnap, 19:00

Apja kitagadja, mert a többi sárkánnyal ellentétben csak egy feje van, az emberek pedig félnek tőle, hiszen mégiscsak sárkány. Találkozik egy királyfival, aki elfogadja és így is szereti. A bájos meséből a gyerekek megtanulhatják, hogy aki más, mint mi, az nem biztos, hogy ellenség, sőt, ha jobban megismerjük, lehet, hogy nem is annyira más, mint mi. A színpadi változatban a Magyar Televízió bábfilmsorozatának slágerei kapnak helyet. 

 

Az előadás hossza: kb. 80 perc

Ajánlott: 5 éves kortól

Online már OTP és MKB SZÉP-kártyával is megválthatja jegyét előadásainkra!

 

Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

Ajánló


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!